- Waluta: PLN
- Strefa klienta
- Koszyk ( 0 )
-
Akcesoria
-
Opakowania i podkłady
-
Dekoracje
- Dekoracje cukrowe
- Dekoracje z opłatka
- Dekoracje z czekolady
- Kwiaty jadalne
- Owoce liofilizowane
- Makaroniki
- Posypki mixy
- Perełki
- Maczek
- Bezy
- Chrupki
- Konffetti
- Kwiaty
- Złoto do dekoracji
- Wydruki jadalne
- Papier jadalny BIAŁY
- Happy Sprinkles
- Mona Lisa
- Słodki Bufet
- Rose Decor
- ScrappCooking
- Slado
- Sweet Decor
- Sprinkle It! Julita
- Inne
- Wilton
- Masy cukrowe, glazury i praliny
- Tylki i rękawy
- Barwniki
- Czekolady
- Ranty
- Oferta hurtowa
- Promocje
- Outlet
- Produkty wg okazji
- Produkty wg zastosowania
-

-
Akcesoria
-
Opakowania i podkłady
-
Dekoracje
- Dekoracje cukrowe
- Dekoracje z opłatka
- Dekoracje z czekolady
- Kwiaty jadalne
- Owoce liofilizowane
- Makaroniki
- Posypki mixy
- Perełki
- Maczek
- Bezy
- Chrupki
- Konffetti
- Kwiaty
- Złoto do dekoracji
- Wydruki jadalne
- Papier jadalny BIAŁY
- Happy Sprinkles
- Mona Lisa
- Słodki Bufet
- Rose Decor
- ScrappCooking
- Slado
- Sweet Decor
- Sprinkle It! Julita
- Inne
- Wilton
- Masy cukrowe, glazury i praliny
- Tylki i rękawy
- Barwniki
- Czekolady
- Ranty
- Oferta hurtowa
- Promocje
- Outlet
- Produkty wg okazji
- Produkty wg zastosowania
-
Agar Agar 150g Food Colours


Ilość w opakowaniu | 1 szt. | ||||||||||||||||||||
Wysyłka w ciągu | 24 godziny | ||||||||||||||||||||
Cena przesyłki |
0
|
||||||||||||||||||||
Dostępność |
Mało
|
Kod kreskowy | |
EAN | 5902211691235 |
Zamówienie telefoniczne: 795 446 423
Zostaw telefon |
|
- Opis
- Opinie i oceny (0)
Agar Agar 150g firmy Food Colours
Nturalna substancja żelująca w proszku, pochodzenia roślinnego, bezbarwna, nie posiada smaku i zapachu. Jest dodawany do ciast, deserów, galaretek owocowych oraz garmażerki. Różni się od żelatyny, tym, że żeluje już poniżej 40°C, a rozpuszcza się dopiero w temp. 85°C, nie trzeba go przechowywać w lodówce i nie ma obawy, że rozpuści się w temperaturze pokojowej. Czynności te można wielokrotnie powtarzać, a więc ogrzewać i ochładzać płyn. Jeśli po stężeniu stwierdzimy, że konsystencja jest za rzadka, możemy ponownie podgrzać produkt i dodać więcej proszku.
Dozowanie:
4 - 8 g na 1 l wody. Należy wymieszać proszek Agar w ciepłej wodzie, gotować 3 minuty, tak aby cały proszek się rozpuścił. Zestala się w ciągu ok. 1 godziny, tworząc żel (w temp. 40 - 50 stopni).
W razie konieczności żel można ponownie roztopić (w temperaturze 90 - 100 stopni). Nie trzeba go wkładać do lodówki - nie rozpuści się w temperaturze pokojowej.
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również