Kategorie

Biała czekolada 28% SICAO CHW-R28-557 2,5kg Callebaut

Biała czekolada SICAO w formie kuwertury. Tworzona najwyższej jakości belgijskich surowców kakaowych Barry Callebaut, zapewnia to najwyższą jakość. Czekolada Sicao to idealny wybór dla profesjonalnych cukierników szukających wysokiej jakości produktu w przystępnej cenie. Biała czekolada Sicao jest produktem o średnim poziomie płynności co sprawia, iż jest bardzo uniwersalna przy produkcji wszelkiego rodzaju czekoladowych deserów.

138.99
szt.
Ilość w opakowaniu 1 szt.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 0
Odbiór osobisty Kraków Imbramowska 32/3 0
Dostawa Taxi Kraków 0
ORLEN Paczka 10.99
Paczkomaty InPost 12.99
Przesyłka kurierska 14.99
Paczkomaty InPost Weekend 17.99
Paczkomaty InPost pobranie 18.99
Przesyłka kurierska - pobranie 19.99
Paczkomty InPost Weekend pobranie 25.99
Dostępność Mało

Zamówienie telefoniczne: 795 446 423

Zostaw telefon

UWAGA! ZE WZGLĘDU NA OKRES WAKACYJNY I WYSOKIE TEMPERATURY, PRODUKTY CZEKOLADOWE KUPUJESZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ - RYZYKO ROZPUSZCZENIA W TRANSPORCIE 

Biała czekolada 28% SICAO CHW-R28-557 2,5kg FIRMY Callebaut

Biała czekolada SICAO w formie kuwertury. Tworzona najwyższej jakości belgijskich surowców kakaowych Barry Callebaut, zapewnia to najwyższą jakość.  Czekolada Sicao to idealny wybór dla profesjonalnych cukierników szukających wysokiej jakości produktu w przystępnej cenie. Biała czekolada Sicao jest produktem o średnim poziomie płynności co sprawia, iż jest bardzo uniwersalna przy produkcji wszelkiego rodzaju czekoladowych deserów.

Minimalna zawartość kakao to 28% 

Zastosowanie:

  • czekoladowe drinki
  • polewa do ciast, deserów
  • ganasze, polewy, nadzienia
  • produkcja pralin, tabliczek czekoladowych
  • fondue & fontanny czekoladowe

 

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.