Kategorie

Biała czekolada VELVET 32% W3-E4-U71 2,5kg Callebaut

Receptura, która oferuje jedwabistą, najbardziej kremową białą czekoladę linii Callebaut. Bogaty smak, który zawsze zachowuje lekkość. Czekoladę można łączyć ze wszystkim: od egzotycznych przypraw, takich jak szafran, po szeroką gamę owoców. Dzięki swojej średniej płynności doskonale sprawdza się w prawie każdym zastosowaniu: formowaniu, oblewaniu, nadawaniu smaku, polewaniu itp. Perfekcyjne efekty za każdym razem.

182.99
szt.
Ilość w opakowaniu 1 szt.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 0
ORLEN Paczka 0
Paczkomaty InPost 0
Odbiór osobisty Kraków Imbramowska 32/3 0
Dostawa Taxi Kraków 0
Paczkomaty InPost Weekend 4.99
Przesyłka kurierska 14.99
Paczkomaty InPost pobranie 18.99
Przesyłka kurierska - pobranie 19.99
Paczkomty InPost Weekend pobranie 25.99
Dostępność Mało

Zamówienie telefoniczne: 795 446 423

Zostaw telefon

UWAGA! ZE WZGLĘDU NA OKRES WAKACYJNY I WYSOKIE TEMPERATURY, PRODUKTY CZEKOLADOWE KUPUJESZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ - RYZYKO ROZPUSZCZENIA W TRANSPORCIE 

Biała czekolada VELVET 32% W3-E4-U71 2,5kg firmy Callebaut

Receptura, która oferuje jedwabistą, najbardziej kremową białą czekoladę linii Callebaut. Bogaty smak, który zawsze zachowuje lekkość.
Czekoladę można łączyć ze wszystkim: od egzotycznych przypraw, takich jak szafran, po szeroką gamę owoców.
Dzięki swojej średniej płynności doskonale sprawdza się w prawie każdym zastosowaniu: formowaniu, oblewaniu, nadawaniu smaku, polewaniu itp. Perfekcyjne efekty za każdym razem. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru

Charakterystyka: 

  • Zawartość kakao min. 32%
  • Zawartość mleka min. 22,3%
  • Zawartość tłuszczu 40,9%

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy; z ziarna kakaowego z upraw w Afryce Zachodniej; może zawierać śladowe ilości orzechów (w tym orzechów arachidowych i orzechów laskowych); czekolada biała (masa kakaowa minimum 32%).

Warunki przechowywania: czekoladę należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania to 12-20°C; maksymalna wilgotność względna powietrza podczas składowania to 70%.

 

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.