Kategorie

Biała czekolada z karmelem 0,4kg Callebaut

Stworzona i skomponowana z wyśmienitych składników takich jak karmelizowany cukier i karmelizowane mleko, Czekolada ta posiada bogate nuty toffi, masła, śmietanki i ekscytującej szczypty soli. Ciesz się jego bladobursztynowym kolorem ze złotym odcieniem, który sprawdza się w prawie każdym zastosowaniu.

49.99
szt.
Ilość w opakowaniu 1 szt.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 0
Odbiór osobisty Kraków Imbramowska 32/3 0
Dostawa Taxi Kraków 0
ORLEN Paczka 10.99
Paczkomaty InPost 12.99
Przesyłka kurierska 14.99
Paczkomaty InPost Weekend 17.99
Paczkomaty InPost pobranie 18.99
Przesyłka kurierska - pobranie 19.99
Paczkomty InPost Weekend pobranie 25.99
Dostępność Mało

Zamówienie telefoniczne: 795 446 423

Zostaw telefon

UWAGA! ZE WZGLĘDU NA OKRES WAKACYJNY I WYSOKIE TEMPERATURY, PRODUKTY CZEKOLADOWE KUPUJESZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ - RYZYKO ROZPUSZCZENIA W TRANSPORCIE

Biała czekolada z karmelem 0,4kg Barry Callebaut

Stworzona i skomponowana z wyśmienitych składników takich jak karmelizowany cukier i karmelizowane mleko, Czekolada ta posiada bogate nuty toffi, masła, śmietanki i ekscytującej szczypty soli. Ciesz się jego bladobursztynowym kolorem ze złotym odcieniem, który sprawdza się w prawie każdym zastosowaniu. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.

Szczegóły:

  • Rodzaj: Biała czekolada z karmelem
  • Opakowanie: 0,4 kg
  • Rodzaj opakowania: worek
  • Minimalna zawartość masy kakaowej - 30.4%

Skład: tłuszcz kakaowy; cukier; MLEKO pełne w proszku; laktoza (z MLEKA); serwatka w proszku (z MLEKA); MLEKO odtłuszczone w proszku; karmelowy cukier 2,0%; emulgator: lecytyna SOJOWA; naturalny aromat waniliowy; sól

Warunki przechowywania: Przechowywać produkt w pomieszczeniach czystych, pozbawionych obcych zapachów (wilgotność względna max. 70%). Temperatura składowania: 12 - 20 ˚C.

Wartość odżywcza na 100 g produktu:

  • Wartość energetyczna: 571 kcal
  • Tłuszcz: 37,1 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22,5g 
  • Węglowodany: 50,8 g, w tym cukry: 50,3 g
  • Błonnik: 0 g
  • Białko: 8,0 g
  • Sól: 0,51 g

Polecane łączenia: wanilia, fasola tonka, jabłko, pomarańczowa, ananas, wiśnia, morela, daktyle, cytryna, migdały, herbata Matcha, kawa, gorzka czekolada, prażona kukurydza

Polecane aplikacje:

 

  • Cukiernictwo: do średniego oblewania, formowania średnich pustych figurek (15-30 cm), formowania pralin, formowania małych pustych figurek (5-15 cm), mieszania, szprycowania dekoracji, natryskiwania (aerograf), nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak karmele, polewy do orzechów, pasta czekoladowa, nadzienia kremowe i maślane, ganache, talarki czekoladowe, trufle.
  • Ciastka i desery: do nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak krem bawarski, kremy i crémeux, krem angielski i twarogowy, ganache, glazury, czekoladowa lawa / fondant, mus, sosy, biszkopty i ciasta.
  • Wypieki piekarskie: do oblewania i lukru. Idealne do takich produktów jak chleb i brioszki, herbatniki, muffinki, kremy do zapiekania (do tart, ciasta duńskiego i placków).
  • Lody i sorbety: do nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak lody amerykańskie, tradycyjne lody włoskie, lody włoskie i sorbety.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.