Potrzebujesz wydruk cukrowy? Napisz do nas na sklep@kiccake.pl i daj znać co potrzebujesz, wydruk gotowy będzie na następny dzień!
- Waluta: PLN
- Strefa klienta
- Koszyk ( 0 )
-
Akcesoria
- Podkłady
-
Opakowania
- Pudełko o podstawie 13x13 cm
- Pudełko o podstawie 15x15 cm
- Pudełko o podstawie 16,5x11 cm
- Pudełko o podstawie 18x18 cm
- Pudełko o podstawie 21x12,5x7 cm
- Pudełko o podstawie 22x22 cm
- Pudełko o podstawie 24x15 cm
- Pudełko o podstawie 24x24 cm
- Pudełko o podstawie 25x25 cm
- Pudełko o podstawie 26x26 cm
- Pudełko o podstawie 28x28 cm
- Pudełko o podstawie 30x30 cm
- Pudełko o podstawie 31x22 cm
- Pudełko o podstawie 40x30 cm
- Pudełko o podstawie 15x15 cm
- Pudełko o podstawie 21x21 cm
- Pudełko o podstawie 22x22 cm
- Pudełko o podstawie 24x24 cm
- Pudełko o podstawie 25x25 cm
- Pudełko o podstawie 26x26 cm
- Pudełko o podstawie 28x28 cm
- Pudełko o podstawie 30x30 cm
- Pudełko o podstawie 32x32 cm
- Pudełko o podstawie 34x34 cm
- Pudełko o podstawie 35x35 cm
- Pudełko o podstawie 40x30 cm
- Pudełko o podstawie 40x40 cm
-
Dekoracje
- Wydruki jadalne na torty i desery
- Dekoracje cukrowe
- Dekoracje z opłatka
- Dekoracje z czekolady
- Kwiaty jadalne
- Owoce liofilizowane
- Makaroniki
- Posypki mixy
- Perełki
- Maczek
- Bezy
- Chrupki
- Konffetti
- Kwiaty
- Złoto do dekoracji
- Papier jadalny BIAŁY
- Happy Sprinkles
- Mona Lisa
- Słodki Bufet
- Rose Decor
- ScrappCooking
- Slado
- Sweet Decor
- Sprinkle It! Julita
- Inne
- Wilton
- DeKora
- Masy cukrowe, glazury i praliny
- Tylki i rękawy
- Barwniki
- Czekolada
- Ranty
- Oferta hurtowa
- Promocje
- Outlet
- Produkty wg okazji
- Produkty wg zastosowania
-

-
Akcesoria
- Podkłady
-
Opakowania
- Pudełko o podstawie 13x13 cm
- Pudełko o podstawie 15x15 cm
- Pudełko o podstawie 16,5x11 cm
- Pudełko o podstawie 18x18 cm
- Pudełko o podstawie 21x12,5x7 cm
- Pudełko o podstawie 22x22 cm
- Pudełko o podstawie 24x15 cm
- Pudełko o podstawie 24x24 cm
- Pudełko o podstawie 25x25 cm
- Pudełko o podstawie 26x26 cm
- Pudełko o podstawie 28x28 cm
- Pudełko o podstawie 30x30 cm
- Pudełko o podstawie 31x22 cm
- Pudełko o podstawie 40x30 cm
- Pudełko o podstawie 15x15 cm
- Pudełko o podstawie 21x21 cm
- Pudełko o podstawie 22x22 cm
- Pudełko o podstawie 24x24 cm
- Pudełko o podstawie 25x25 cm
- Pudełko o podstawie 26x26 cm
- Pudełko o podstawie 28x28 cm
- Pudełko o podstawie 30x30 cm
- Pudełko o podstawie 32x32 cm
- Pudełko o podstawie 34x34 cm
- Pudełko o podstawie 35x35 cm
- Pudełko o podstawie 40x30 cm
- Pudełko o podstawie 40x40 cm
-
Dekoracje
- Wydruki jadalne na torty i desery
- Dekoracje cukrowe
- Dekoracje z opłatka
- Dekoracje z czekolady
- Kwiaty jadalne
- Owoce liofilizowane
- Makaroniki
- Posypki mixy
- Perełki
- Maczek
- Bezy
- Chrupki
- Konffetti
- Kwiaty
- Złoto do dekoracji
- Papier jadalny BIAŁY
- Happy Sprinkles
- Mona Lisa
- Słodki Bufet
- Rose Decor
- ScrappCooking
- Slado
- Sweet Decor
- Sprinkle It! Julita
- Inne
- Wilton
- DeKora
- Masy cukrowe, glazury i praliny
- Tylki i rękawy
- Barwniki
- Czekolada
- Ranty
- Oferta hurtowa
- Promocje
- Outlet
- Produkty wg okazji
- Produkty wg zastosowania
-
Czekolada deserowa 54,5% 811-E0-D94 2,5 kg Callebaut






Jedna z oryginalnych receptur Octaafa Callebaut, która została kultową recepturą Callebaut słynną na całym świecie. Jak wszystkie wyroby Finest Belgian Chocolate, została przygotowana z flagowej mieszanki Wieze. Prażenie całych ziaren gwarantuje bogaty smak kakao i delikatne, owocowe nuty. Ten mistrz harmonii wśród czekolad doskonale komponuje się z szeroką gamą składników i sprawdza się we wszystkich zastosowaniach, począwszy od wyrobów konfekcyjnych po ciastka, sosy i napoje.
Ilość w opakowaniu | 1 szt. | ||||||||||||||||||
Wysyłka w ciągu | 24 godziny | ||||||||||||||||||
Cena przesyłki |
0
|
||||||||||||||||||
Dostępność |
Mało
|
Kod kreskowy | |
EAN | 5410522513257 |
Zamówienie telefoniczne: 795 446 423
Zostaw telefon |
|
- Opis
- Opinie i oceny (0)
UWAGA! ZE WZGLĘDU NA OKRES WAKACYJNY I WYSOKIE TEMPERATURY, PRODUKTY CZEKOLADOWE KUPUJESZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ - RYZYKO ROZPUSZCZENIA W TRANSPORCIE
Czekolada deserowa 54,5% 811-E0-D94 2,5 kg firmy Callebaut
Jedna z oryginalnych receptur Octaafa Callebaut, która została kultową recepturą Callebaut słynną na całym świecie. Jak wszystkie wyroby Finest Belgian Chocolate, została przygotowana z flagowej mieszanki Wieze. Prażenie całych ziaren gwarantuje bogaty smak kakao i delikatne, owocowe nuty. Ten mistrz harmonii wśród czekolad doskonale komponuje się z szeroką gamą składników i sprawdza się we wszystkich zastosowaniach, począwszy od wyrobów konfekcyjnych po ciastka, sosy i napoje. Wspaniałe efekty za każdym razem! Nr 1 szefów kuchni sprawdzi się w każdej sytuacji. W celu uzyskania idealnie harmonijnego, bogatego smaku, mieszamy ziarna kakaowe z trzech różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Charakterystyka:
- minimalna zawartość kakao 54.5%
- status kuwertury (zawartość masła kakaowego - 36.6%)
- rodzaj opakowania: worek
- waga: 2,5 kg
Wartość odżywcza na 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 551 kcal
- Tłuszcz: 37 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22 g
- Węglowodany: 46 g, w tym cukry: 53 g
- Błonnik: 0 g
- Białko: 5,1 g
- Sól: 0,01 g
Skład: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy; może zawierać śladowe ilości mleka, orzechów (w tym orzechów arachidowych i orzechów laskowych); kuwertura czekoladowa (54.5% minimalna zawartość kakao).
Warunki przechowywania: czekoladę należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania to 12-20°C; maksymalna wilgotność względna powietrza podczas składowania to 70%.
Polecane łączenia: wanilia, lukrecja, mięta, koper, kardamon, wódka anyżkowa, porto, piwo Kriek Bellevue, Guinness, grenadyna, orzechy makadamia, oliwa z oliwek.
Polecane aplikacje:
- Cukiernictwo: do średniego oblewania, formowania średnich pustych figurek (15-30 cm), formowania pralin, formowania małych pustych figurek (5-15 cm), mieszania, szprycowania dekoracji, natryskiwania (aerograf), nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak karmele, polewy do orzechów, pasta czekoladowa, nadzienia kremowe i maślane, ganache, talarki czekoladowe, trufle.
- Ciastka i desery: do nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak krem bawarski, kremy i crémeux, krem angielski i twarogowy, ganache, glazury, czekoladowa lawa / fondant, mus, sosy, biszkopty i ciasta.
- Wypieki piekarskie: do oblewania i lukru. Idealne do takich produktów jak chleb i brioszki, herbatniki, muffinki, kremy do zapiekania (do tart, ciasta duńskiego i placków).
- Lody i sorbety: do nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak lody amerykańskie, tradycyjne lody włoskie, lody włoskie i sorbety.