Kategorie

Czekolada mleczna 33,6 % 823-E0-D94 0,4kg Callebaut

Pomyśl o głębokim, ciepłym kolorze, gładkim kakaowym body i słodkich, karmelowych nutach. Ta uwielbiana czekolada ma pełny smak i doskonałą urabialność. Połącz ją z szeroką gamą mocnych pikantnych, owocowych, mlecznych lub likierowych smaków. Jej wszechstronna płynność sprawia, że ​​jest skuteczna w każdym zastosowaniu.

39.99
szt.
Ilość w opakowaniu 1 szt.
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 0
Odbiór osobisty Kraków Imbramowska 32/3 0
Dostawa Taxi Kraków 0
ORLEN Paczka 10.99
Paczkomaty InPost 12.99
Przesyłka kurierska 14.99
Paczkomaty InPost Weekend 17.99
Paczkomaty InPost pobranie 18.99
Przesyłka kurierska - pobranie 19.99
Paczkomty InPost Weekend pobranie 25.99
Dostępność Mało

Zamówienie telefoniczne: 795 446 423

Zostaw telefon

UWAGA! ZE WZGLĘDU NA OKRES WAKACYJNY I WYSOKIE TEMPERATURY, PRODUKTY CZEKOLADOWE KUPUJESZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ - RYZYKO ROZPUSZCZENIA W TRANSPORCIE 

Czekolada mleczna 33,6 % Callets 0,4kg firmy Callebaut

Pomyśl o głębokim, ciepłym kolorze, gładkim kakaowym body i słodkich, karmelowych nutach. Ta uwielbiana czekolada ma pełny smak i doskonałą urabialność. Połącz ją z szeroką gamą mocnych pikantnych, owocowych, mlecznych lub likierowych smaków. Jej wszechstronna płynność sprawia, że ​​jest skuteczna w każdym zastosowaniu. Aby uzyskać idealnie zrównoważony i zrównoważony smak, mieszamy ziarna kakaowe z 3 różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.

Charakterystyka:

  • minimalna zawartość kakao 33,6%
  • status kuwertury (zawartość masła kakaowego - 36.2%)
  • rodzaj opakowania: worek
  • waga: 0,4 kg 

Wartość odżywcza na 100 g produktu:

  • Wartość energetyczna: 563 kcal
  • Tłuszcz: 36 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22 g 
  • Węglowodany: 51 g, w tym cukry: 50 g
  • Błonnik: 0 g
  • Białko: 7 g
  • Sól: 0,21 g

Skład:  cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy; może zawierać śladowe ilości orzechów (w tym orzechów arachidowych i orzechów laskowych); kuwertura czekoladowa (33.6% minimalna zawartość kakao).

Warunki przechowywania: czekoladę należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania to 12-20°C; maksymalna wilgotność względna powietrza podczas składowania to 70%.

Polecane łączenia: cynamon, wanilia, goździki, laur, kardamon, mango, morela, cytryna, koniak (Armagnac), grappa, Leffe Blond, orzech macadamia, olej truflowy, lawenda

Polecane aplikacje:

  • Cukiernictwo: do średniego oblewania, formowania średnich pustych figurek (15-30 cm), formowania pralin, formowania małych pustych figurek (5-15 cm), mieszania, szprycowania dekoracji, natryskiwania (aerograf), nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak karmele, pasta czekoladowa, nadzienia kremowe i maślane, trufle.
  • Ciastka i desery: do nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak krem bawarski, kremy i crémeux, krem angielski i twarogowy, ganache, glazury, mus.
  • Wypieki piekarskie: do oblewania i lukru.
  • Lody i sorbety: do nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak lody amerykańskie, tradycyjne lody włoskie, lody włoskie i sorbety.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.