- Waluta: PLN
- Strefa klienta
- Koszyk ( 0 )
-
Akcesoria
-
Opakowania i podkłady
-
Dekoracje
- Dekoracje cukrowe
- Dekoracje z opłatka
- Dekoracje z czekolady
- Kwiaty jadalne
- Owoce liofilizowane
- Makaroniki
- Posypki mixy
- Perełki
- Maczek
- Bezy
- Chrupki
- Konffetti
- Kwiaty
- Złoto do dekoracji
- Wydruki jadalne
- Papier jadalny BIAŁY
- Happy Sprinkles
- Mona Lisa
- Słodki Bufet
- Rose Decor
- ScrappCooking
- Slado
- Sweet Decor
- Sprinkle It! Julita
- Inne
- Wilton
- Masy cukrowe, glazury i praliny
- Tylki i rękawy
- Barwniki
- Czekolady
- Ranty
- Oferta hurtowa
- Promocje
- Outlet
- Produkty wg okazji
- Produkty wg zastosowania
-

-
Akcesoria
-
Opakowania i podkłady
-
Dekoracje
- Dekoracje cukrowe
- Dekoracje z opłatka
- Dekoracje z czekolady
- Kwiaty jadalne
- Owoce liofilizowane
- Makaroniki
- Posypki mixy
- Perełki
- Maczek
- Bezy
- Chrupki
- Konffetti
- Kwiaty
- Złoto do dekoracji
- Wydruki jadalne
- Papier jadalny BIAŁY
- Happy Sprinkles
- Mona Lisa
- Słodki Bufet
- Rose Decor
- ScrappCooking
- Slado
- Sweet Decor
- Sprinkle It! Julita
- Inne
- Wilton
- Masy cukrowe, glazury i praliny
- Tylki i rękawy
- Barwniki
- Czekolady
- Ranty
- Oferta hurtowa
- Promocje
- Outlet
- Produkty wg okazji
- Produkty wg zastosowania
-
Czekolada mleczna 33,6 % 823-E0-D94 0,4kg Callebaut


Pomyśl o głębokim, ciepłym kolorze, gładkim kakaowym body i słodkich, karmelowych nutach. Ta uwielbiana czekolada ma pełny smak i doskonałą urabialność. Połącz ją z szeroką gamą mocnych pikantnych, owocowych, mlecznych lub likierowych smaków. Jej wszechstronna płynność sprawia, że jest skuteczna w każdym zastosowaniu.
Ilość w opakowaniu | 1 szt. | ||||||||||||||||||||
Wysyłka w ciągu | 24 godziny | ||||||||||||||||||||
Cena przesyłki |
0
|
||||||||||||||||||||
Dostępność |
Mało
|
Kod kreskowy | |
EAN | 5410522556209 |
Zamówienie telefoniczne: 795 446 423
Zostaw telefon |
|
- Opis
- Opinie i oceny (0)
Czekolada mleczna 33,6 % Callets 0,4kg firmy Callebaut
Pomyśl o głębokim, ciepłym kolorze, gładkim kakaowym body i słodkich, karmelowych nutach. Ta uwielbiana czekolada ma pełny smak i doskonałą urabialność. Połącz ją z szeroką gamą mocnych pikantnych, owocowych, mlecznych lub likierowych smaków. Jej wszechstronna płynność sprawia, że jest skuteczna w każdym zastosowaniu. Aby uzyskać idealnie zrównoważony i zrównoważony smak, mieszamy ziarna kakaowe z 3 różnych krajów pochodzenia: Wybrzeża Kości Słoniowej, Ghany i Ekwadoru.
Charakterystyka:
- minimalna zawartość kakao 33,6%
- status kuwertury (zawartość masła kakaowego - 36.2%)
- rodzaj opakowania: worek
- waga: 0,4 kg
Wartość odżywcza na 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 563 kcal
- Tłuszcz: 36 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22 g
- Węglowodany: 51 g, w tym cukry: 50 g
- Błonnik: 0 g
- Białko: 7 g
- Sól: 0,21 g
Skład: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy; może zawierać śladowe ilości orzechów (w tym orzechów arachidowych i orzechów laskowych); kuwertura czekoladowa (33.6% minimalna zawartość kakao).
Warunki przechowywania: czekoladę należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania to 12-20°C; maksymalna wilgotność względna powietrza podczas składowania to 70%.
Polecane łączenia: cynamon, wanilia, goździki, laur, kardamon, mango, morela, cytryna, koniak (Armagnac), grappa, Leffe Blond, orzech macadamia, olej truflowy, lawenda
Polecane aplikacje:
- Cukiernictwo: do średniego oblewania, formowania średnich pustych figurek (15-30 cm), formowania pralin, formowania małych pustych figurek (5-15 cm), mieszania, szprycowania dekoracji, natryskiwania (aerograf), nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak karmele, pasta czekoladowa, nadzienia kremowe i maślane, trufle.
- Ciastka i desery: do nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak krem bawarski, kremy i crémeux, krem angielski i twarogowy, ganache, glazury, mus.
- Wypieki piekarskie: do oblewania i lukru.
- Lody i sorbety: do nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak lody amerykańskie, tradycyjne lody włoskie, lody włoskie i sorbety.
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również