Potrzebujesz wydruk cukrowy? Napisz do nas na sklep@kiccake.pl i daj znać co potrzebujesz, wydruk gotowy będzie na następny dzień!
- Waluta: PLN
- Strefa klienta
- Koszyk ( 0 )
-
Akcesoria
- Podkłady
-
Opakowania
- Pudełko o podstawie 13x13 cm
- Pudełko o podstawie 15x15 cm
- Pudełko o podstawie 16,5x11 cm
- Pudełko o podstawie 18x18 cm
- Pudełko o podstawie 21x12,5x7 cm
- Pudełko o podstawie 22x22 cm
- Pudełko o podstawie 24x15 cm
- Pudełko o podstawie 24x24 cm
- Pudełko o podstawie 25x25 cm
- Pudełko o podstawie 26x26 cm
- Pudełko o podstawie 28x28 cm
- Pudełko o podstawie 30x30 cm
- Pudełko o podstawie 31x22 cm
- Pudełko o podstawie 40x30 cm
- Pudełko o podstawie 15x15 cm
- Pudełko o podstawie 21x21 cm
- Pudełko o podstawie 22x22 cm
- Pudełko o podstawie 24x24 cm
- Pudełko o podstawie 25x25 cm
- Pudełko o podstawie 26x26 cm
- Pudełko o podstawie 28x28 cm
- Pudełko o podstawie 30x30 cm
- Pudełko o podstawie 32x32 cm
- Pudełko o podstawie 34x34 cm
- Pudełko o podstawie 35x35 cm
- Pudełko o podstawie 40x30 cm
- Pudełko o podstawie 40x40 cm
-
Dekoracje
- Wydruki jadalne na torty i desery
- Dekoracje cukrowe
- Dekoracje z opłatka
- Dekoracje z czekolady
- Kwiaty jadalne
- Owoce liofilizowane
- Makaroniki
- Posypki mixy
- Perełki
- Maczek
- Bezy
- Chrupki
- Konffetti
- Kwiaty
- Złoto do dekoracji
- Papier jadalny BIAŁY
- Happy Sprinkles
- Mona Lisa
- Słodki Bufet
- Rose Decor
- ScrappCooking
- Slado
- Sweet Decor
- Sprinkle It! Julita
- Inne
- Wilton
- DeKora
- Masy cukrowe, glazury i praliny
- Tylki i rękawy
- Barwniki
- Czekolada
- Ranty
- Oferta hurtowa
- Promocje
- Outlet
- Produkty wg okazji
- Produkty wg zastosowania
-

-
Akcesoria
- Podkłady
-
Opakowania
- Pudełko o podstawie 13x13 cm
- Pudełko o podstawie 15x15 cm
- Pudełko o podstawie 16,5x11 cm
- Pudełko o podstawie 18x18 cm
- Pudełko o podstawie 21x12,5x7 cm
- Pudełko o podstawie 22x22 cm
- Pudełko o podstawie 24x15 cm
- Pudełko o podstawie 24x24 cm
- Pudełko o podstawie 25x25 cm
- Pudełko o podstawie 26x26 cm
- Pudełko o podstawie 28x28 cm
- Pudełko o podstawie 30x30 cm
- Pudełko o podstawie 31x22 cm
- Pudełko o podstawie 40x30 cm
- Pudełko o podstawie 15x15 cm
- Pudełko o podstawie 21x21 cm
- Pudełko o podstawie 22x22 cm
- Pudełko o podstawie 24x24 cm
- Pudełko o podstawie 25x25 cm
- Pudełko o podstawie 26x26 cm
- Pudełko o podstawie 28x28 cm
- Pudełko o podstawie 30x30 cm
- Pudełko o podstawie 32x32 cm
- Pudełko o podstawie 34x34 cm
- Pudełko o podstawie 35x35 cm
- Pudełko o podstawie 40x30 cm
- Pudełko o podstawie 40x40 cm
-
Dekoracje
- Wydruki jadalne na torty i desery
- Dekoracje cukrowe
- Dekoracje z opłatka
- Dekoracje z czekolady
- Kwiaty jadalne
- Owoce liofilizowane
- Makaroniki
- Posypki mixy
- Perełki
- Maczek
- Bezy
- Chrupki
- Konffetti
- Kwiaty
- Złoto do dekoracji
- Papier jadalny BIAŁY
- Happy Sprinkles
- Mona Lisa
- Słodki Bufet
- Rose Decor
- ScrappCooking
- Slado
- Sweet Decor
- Sprinkle It! Julita
- Inne
- Wilton
- DeKora
- Masy cukrowe, glazury i praliny
- Tylki i rękawy
- Barwniki
- Czekolada
- Ranty
- Oferta hurtowa
- Promocje
- Outlet
- Produkty wg okazji
- Produkty wg zastosowania
-
Ranty cukiernicze do deserów | KicCake Sklep z akcesoriami cukierniczymi
Perforowany rant do deserów, monoporcji, tartaletek
to specjalny rant lub obrzeże używane w cukiernictwie do przygotowywania monoporcyjnych deserów. Monoporcje, fingerfood to małe porcje deserów podawane w najczęściej podczas przyjęć na słodkich stołach.
Perforowany rant
ma otwory lub nacięcia na całej długości, co umożliwia swobodne wydobywanie ciepła i pary podczas pieczenia. Dzięki temu ciasto w monoporcjach może równomiernie wypiec się na spodzie i w środku, a jednocześnie nie ulegnie nadmiernemu opuchnięciu.
Korzyści z używania perforowanego rantu do monoporcji:
- Równomierne pieczenie: Perforowany rant zapewnia równomierne rozprowadzenie ciepła podczas pieczenia, co pozwala na uzyskanie idealnie wypieczonego ciasta w monoporcjach.
- Unikanie nadmiernego opuchnięcia: Dzięki otworom czy nacięciom ciasto nie będzie się zbytnio unosić, co jest szczególnie ważne w przypadku ciast, które mają tendencję do wyrośnięcia.
- Estetyka: Perforowany rant dodaje estetyczny wygląd monoporcjom, umożliwiając ładne wykończenie brzegów ciasta.
- Łatwe usuwanie: Dzięki perforacjom, ciasto łatwo można wyjąć z foremek lub szklanek, bez ryzyka, że ciasto będzie się za bardzo przyklejać.
Perforowany rant używany jest przez profesjonalnych cukierników oraz w amatorskim cukiernictwie do przygotowywania eleganckich monoporcji.
Praktyczne narzędzie, które ułatwia proces pieczenia i poprawia estetykę deserów, co wpływa na pozytywne wrażenia kulinarne gości czy klientów.
76.99
I uzyskaj 5% rabatu za pierwsze zakupy!