Potrzebujesz wydruk cukrowy? Napisz do nas na sklep@kiccake.pl i daj znać co potrzebujesz, wydruk gotowy będzie na następny dzień!
- Waluta: PLN
- Strefa klienta
- Koszyk ( 0 )
-
Akcesoria
- Podkłady
-
Opakowania
- Pudełko o podstawie 13x13 cm
- Pudełko o podstawie 15x15 cm
- Pudełko o podstawie 16,5x11 cm
- Pudełko o podstawie 18x18 cm
- Pudełko o podstawie 21x12,5x7 cm
- Pudełko o podstawie 22x22 cm
- Pudełko o podstawie 24x15 cm
- Pudełko o podstawie 24x24 cm
- Pudełko o podstawie 25x25 cm
- Pudełko o podstawie 26x26 cm
- Pudełko o podstawie 28x28 cm
- Pudełko o podstawie 30x30 cm
- Pudełko o podstawie 31x22 cm
- Pudełko o podstawie 40x30 cm
- Pudełko o podstawie 15x15 cm
- Pudełko o podstawie 21x21 cm
- Pudełko o podstawie 22x22 cm
- Pudełko o podstawie 24x24 cm
- Pudełko o podstawie 25x25 cm
- Pudełko o podstawie 26x26 cm
- Pudełko o podstawie 28x28 cm
- Pudełko o podstawie 30x30 cm
- Pudełko o podstawie 32x32 cm
- Pudełko o podstawie 34x34 cm
- Pudełko o podstawie 35x35 cm
- Pudełko o podstawie 40x30 cm
- Pudełko o podstawie 40x40 cm
-
Dekoracje
- Wydruki jadalne na torty i desery
- Dekoracje cukrowe
- Dekoracje z opłatka
- Dekoracje z czekolady
- Kwiaty jadalne
- Owoce liofilizowane
- Makaroniki
- Posypki mixy
- Perełki
- Maczek
- Bezy
- Chrupki
- Konffetti
- Kwiaty
- Złoto do dekoracji
- Papier jadalny BIAŁY
- Happy Sprinkles
- Mona Lisa
- Słodki Bufet
- Rose Decor
- ScrappCooking
- Slado
- Sweet Decor
- Sprinkle It! Julita
- Inne
- Wilton
- DeKora
- Masy cukrowe, glazury i praliny
- Tylki i rękawy
- Barwniki
- Czekolada
- Ranty
- Oferta hurtowa
- Promocje
- Outlet
- Produkty wg okazji
- Produkty wg zastosowania
-

-
Akcesoria
- Podkłady
-
Opakowania
- Pudełko o podstawie 13x13 cm
- Pudełko o podstawie 15x15 cm
- Pudełko o podstawie 16,5x11 cm
- Pudełko o podstawie 18x18 cm
- Pudełko o podstawie 21x12,5x7 cm
- Pudełko o podstawie 22x22 cm
- Pudełko o podstawie 24x15 cm
- Pudełko o podstawie 24x24 cm
- Pudełko o podstawie 25x25 cm
- Pudełko o podstawie 26x26 cm
- Pudełko o podstawie 28x28 cm
- Pudełko o podstawie 30x30 cm
- Pudełko o podstawie 31x22 cm
- Pudełko o podstawie 40x30 cm
- Pudełko o podstawie 15x15 cm
- Pudełko o podstawie 21x21 cm
- Pudełko o podstawie 22x22 cm
- Pudełko o podstawie 24x24 cm
- Pudełko o podstawie 25x25 cm
- Pudełko o podstawie 26x26 cm
- Pudełko o podstawie 28x28 cm
- Pudełko o podstawie 30x30 cm
- Pudełko o podstawie 32x32 cm
- Pudełko o podstawie 34x34 cm
- Pudełko o podstawie 35x35 cm
- Pudełko o podstawie 40x30 cm
- Pudełko o podstawie 40x40 cm
-
Dekoracje
- Wydruki jadalne na torty i desery
- Dekoracje cukrowe
- Dekoracje z opłatka
- Dekoracje z czekolady
- Kwiaty jadalne
- Owoce liofilizowane
- Makaroniki
- Posypki mixy
- Perełki
- Maczek
- Bezy
- Chrupki
- Konffetti
- Kwiaty
- Złoto do dekoracji
- Papier jadalny BIAŁY
- Happy Sprinkles
- Mona Lisa
- Słodki Bufet
- Rose Decor
- ScrappCooking
- Slado
- Sweet Decor
- Sprinkle It! Julita
- Inne
- Wilton
- DeKora
- Masy cukrowe, glazury i praliny
- Tylki i rękawy
- Barwniki
- Czekolada
- Ranty
- Oferta hurtowa
- Promocje
- Outlet
- Produkty wg okazji
- Produkty wg zastosowania
-
Forma do pieczenia panettone | KicCake Sklep z akcesoriami cukierniczymi
Forma do panettone
to specjalna, wysoka forma do pieczenia używana do przygotowywania panettone, tradycyjnego włoskiego ciasta świątecznego. Panettone to lekki, puszysty chleb drożdżowy, który często zawiera bakalie i suszone owoce.
Formy do panettone są zazwyczaj okrągłe i mają wysokie boki. Są one dostępne w różnych rozmiarach, zależnie od preferencji i ilości panettone, jaką chcesz upiec.
Formy do panettone mogą być wykonane z metalu, takiego jak stal nierdzewna lub aluminium, lub z papieru do pieczenia, który jest wygodny w użyciu i ułatwia wyjęcie gotowego panettone. Papierowe formy są zwykle jednorazowego użytku (papierowe formy do pieczenia).
Przed użyciem formy do panettone, zwykle zaleca się wyłożenie jej papierem do pieczenia (metalowe formy do pieczenia), aby ułatwić wyjęcie panettone po upieczeniu. Następnie ciasto panettone jest wlewane do formy i pozostawiane do wyrośnięcia. Po wyrośnięciu ciasto jest pieczone w piekarniku zgodnie z przepisem.
Po upieczeniu panettone jest wyjmowany z formy i pozostawiany do ostygnięcia przed podaniem. Forma do panettone pomaga w utrzymaniu odpowiedniego kształtu i struktury ciasta oraz nadaje mu estetyczny wygląd.
Panettone jest tradycyjnie pieczony na Boże Narodzenie we Włoszech, ale stał się również popularny na całym świecie. Forma do panettone jest niezbędnym narzędziem do wypieku tego wyjątkowego włoskiego wypieku.
I uzyskaj 5% rabatu za pierwsze zakupy!