
- Waluta: PLN
- Strefa klienta
- Koszyk ( 0 )
-
Akcesoria
-
Opakowania i podkłady
-
Dekoracje
- Dekoracje cukrowe
- Dekoracje z opłatka
- Dekoracje z czekolady
- Kwiaty jadalne
- Owoce liofilizowane
- Makaroniki
- Posypki mixy
- Perełki
- Maczek
- Bezy
- Chrupki
- Konffetti
- Kwiaty
- Złoto do dekoracji
- Wydruki jadalne
- Papier jadalny BIAŁY
- Happy Sprinkles
- Mona Lisa
- Słodki Bufet
- Rose Decor
- ScrappCooking
- Slado
- Sweet Decor
- Sprinkle It! Julita
- Inne
- Wilton
- Masy cukrowe, glazury i praliny
- Tylki i rękawy
- Barwniki
- Czekolady
- Ranty
- Oferta hurtowa
- Promocje
- Outlet
- Produkty wg okazji
- Produkty wg zastosowania
-

-
Akcesoria
-
Opakowania i podkłady
-
Dekoracje
- Dekoracje cukrowe
- Dekoracje z opłatka
- Dekoracje z czekolady
- Kwiaty jadalne
- Owoce liofilizowane
- Makaroniki
- Posypki mixy
- Perełki
- Maczek
- Bezy
- Chrupki
- Konffetti
- Kwiaty
- Złoto do dekoracji
- Wydruki jadalne
- Papier jadalny BIAŁY
- Happy Sprinkles
- Mona Lisa
- Słodki Bufet
- Rose Decor
- ScrappCooking
- Slado
- Sweet Decor
- Sprinkle It! Julita
- Inne
- Wilton
- Masy cukrowe, glazury i praliny
- Tylki i rękawy
- Barwniki
- Czekolady
- Ranty
- Oferta hurtowa
- Promocje
- Outlet
- Produkty wg okazji
- Produkty wg zastosowania
-
Masa cukrowa NIEBIESKI Modecor 1kg


Ilość w opakowaniu | 1 szt. | ||||||||||||||||||||
Wysyłka w ciągu | 24 godziny | ||||||||||||||||||||
Cena przesyłki |
0
|
||||||||||||||||||||
Dostępność |
Średnia dostępność
|
Kod kreskowy | |
EAN | 8019447340763 |
Zamówienie telefoniczne: 795 446 423
Zostaw telefon |
|
- Opis
- Opinie i oceny (0)
Masa cukrowa - lukier plastyczny do obkładania tortów oraz tworzenia dekoracji firmy Modecor w kolorze NIEBIESKIM 1 kg
Lukier plastyczny to specjalna masa cukrowa przypominająca modelinę. Nadaje się do powlekania ciasta, modelowania figurek i dekoracji. Jest niezastąpiony do tortów w angielskim stylu. Wspaniale się wałkuje i równo wycina.
Jego powierzchnia równomiernie obsycha, co ułatwia jej dalsze dekorowanie, a wewnątrz pozostaje jedwabiście miękki i delikatny.
SPOSÓB UŻYCIA:
Przed użyciem masa powinna zostać doprowadzona do temperatury minimum 15°C. W celu obłożenia ciasta lub tortu masę lekko uplastycznić poprzez ugniatanie i wałkowanie do uzyskania odpowiedniej wielkości płata. Podczas wałkowania, w przypadku, gdy masa będzie przywierać do blatu roboczego, należy jego powierzchnię lekko posypać mąką ziemniaczaną lub cukrem pudrem. Przed położeniem płata, powierzchnię i boki ciasta lub tortu należy posmarować cienką warstwą tłustego kremu, która zabezpiecza masę przed pochłanianiem wilgoci z wnętrza.
Masę można również użyć do przygotowania dekoracji cukierniczych. Po lekkim uplastycznieniu masę modelować ręcznie lub poprzez użycie specjalistycznego sprzętu cukierniczego.
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również