Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
- Kategorie
-
Nóż kucharski Profi Line 200 mm Hendi


154.18
Wysyłka w ciągu | 3 dni | ||||||||||||||
Cena przesyłki |
12.99
|
||||||||||||||
Dostępność |
Duża dostępność
|
||||||||||||||
Waga | 0.15 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 8711369844212 |
Zamówienie telefoniczne: 667636943
Zostaw telefon |
- Opis
- Parametry
- Opinie i oceny (0)
- Zadaj pytanie
-
- Wykonany z wysokiej jakości niemieckiej stali węglowej
- Specjalny stop stali chirurgicznej chromowo-molibdenowo-wanadowej X50CrMoV15 gwarantuje: doskonałe właściwości tnące, bardzo ostre i trwałe ostrze, łatwe ostrzenie, odporność na zabrudzenia,
- Higieniczna zgodna z HACCP konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączeń
- Proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów. Precyzyjne wykonanie noża, szlifowanie i polerowanie zapewnia idealną krawędź tnącą
- Kute na gorąco z jednego kawałka stali
- Każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
- Można myć w zmywarkach
- Rączka z tworzywa POM
Opis funkcjonalności ostrza:
- Przednia część ostrza jest odpowiednia do krojenia niewielkich warzyw, np. czosnku.
- Grubego grzbietu można użyć do łamania małych kostek bądź otwierania skorupiaków.
- Boczną stroną ostrza można spłaszczać filety, podnosić posiekane zioła itp.
- Miękkie i twarde produkty można kroić przy użyciu środkowej części ostrza. Ostrze o zakrzywionym kształcie jest idealne do siekania ziół.
- Gruby grzbiet do łamania małych kostek bądź otwierania skorupiaków
Długość (mm) | 335 |
opis | Nóż kucharski |
długość ostrza | 200 |
grubość | 3,3 |
grubość stali | 3,3 |
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Ostatnio oglądane produkty
- Produkty podobne
118.82
115.99