Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
- Waluta: PLN
- Strefa klienta
- Koszyk ( 0 )
-
Akcesoria
-
Opakowania i podkłady
-
Dekoracje
- Dekoracje cukrowe
- Dekoracje z opłatka
- Dekoracje z czekolady
- Kwiaty jadalne
- Owoce liofilizowane
- Makaroniki
- Posypki mixy
- Perełki
- Maczek
- Bezy
- Chrupki
- Konffetti
- Kwiaty
- Złoto do dekoracji
- Wydruki jadalne
- Papier jadalny BIAŁY
- Happy Sprinkles
- Mona Lisa
- Słodki Bufet
- Rose Decor
- ScrappCooking
- Slado
- Sweet Decor
- Sprinkle It! Julita
- Inne
- Wilton
- Masy cukrowe, glazury i praliny
- Tylki i rękawy
- Barwniki
- Czekolady
- Ranty
- Oferta hurtowa
- Promocje
- Outlet
- Produkty wg okazji
- Produkty wg zastosowania
-

-
Akcesoria
-
Opakowania i podkłady
-
Dekoracje
- Dekoracje cukrowe
- Dekoracje z opłatka
- Dekoracje z czekolady
- Kwiaty jadalne
- Owoce liofilizowane
- Makaroniki
- Posypki mixy
- Perełki
- Maczek
- Bezy
- Chrupki
- Konffetti
- Kwiaty
- Złoto do dekoracji
- Wydruki jadalne
- Papier jadalny BIAŁY
- Happy Sprinkles
- Mona Lisa
- Słodki Bufet
- Rose Decor
- ScrappCooking
- Slado
- Sweet Decor
- Sprinkle It! Julita
- Inne
- Wilton
- Masy cukrowe, glazury i praliny
- Tylki i rękawy
- Barwniki
- Czekolady
- Ranty
- Oferta hurtowa
- Promocje
- Outlet
- Produkty wg okazji
- Produkty wg zastosowania
-
Proszek bezowy (albumina) 400 g Saracino


Ilość w opakowaniu | 1 szt. | ||||||||||||||||||||
Wysyłka w ciągu | 24 godziny | ||||||||||||||||||||
Cena przesyłki |
0
|
||||||||||||||||||||
Dostępność |
Średnia dostępność
|
Kod kreskowy | |
EAN | 8051277124045 |
Zamówienie telefoniczne: 795 446 423
Zostaw telefon |
|
- Opis
- Opinie i oceny (0)
Proszek bezowy (albumina) 400 g firmy Saracino
Innowacyjny proszek zastępuje surowe białko kurze
- jako niezbędny składnik lukru królewskiego
- do produkcji bez (przepis poniżej)
- dodany do kremu maślanego utrzymuje jego konsystencję, masa nie rozwarstwia się i nie spływa, przydatny zwłaszcza latem
- inne przepisy, które wymagają białka kurzego
Skład: cukier puder, białko jaja w proszku, skrobia kukurydziana, aromat
Przepis na bezę:
- proszek Meringa Mix 100g
- woda (temp. pokojowa) 60g
- cukier puder (przesiany) 90g
Instrukcja: Proszek bezowy umieść w mikserze, następnie dodaj wodę o temperaturze pokojowej i ubijaj przez około 10 minut. Gdy masa będzie miękka i pieniąca się dosyp przesiany wcześniej cukier puder. Połącz składniki. Na koniec przełóż masę do rękawa cukierniczego, wyciśnij bezy. Piecz w piekarniku nagrzanym do 80°C do całkowitego wyschnięcia.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Ostatnio oglądane produkty
- Inni Klienci kupili również