• Kategorie
  • Przyprawa do peklowania ryb 300g

Symbol: PRZYDOPEKLORYB_300G
11.50
szt. Do przechowalni
Cena przesyłki 12.99
Paczkomaty InPost 12.99
Przesyłka kurierska 14.99
Przesyłka kurierska - pobranie 16.99
Dostępność Duża dostępność
Waga 0.2 kg

Zamówienie telefoniczne: 795 446 423

Zostaw telefon
Przyprawa do peklowania ryb to specjalnie skomponowana mieszanka ziół i przypraw do przygotowania zalewy solankowej. Zalewa solankowa z dodatkiem przyprawy do peklowania ryb, zakonserwuje i nada skonały smak, uwalniający się podczas wędzenia, pieczenia oraz grillowania ryb. Jak używać przyprawy do peklowania ryb? Składniki: 1,5kg ryby 2l zimnej wody 20-30g przyprawy do peklowania ryb Sposób przygotowania: 1. Do zimnej wody dodaj 20g przyprawy do peklowania ryb, w celu przygotowania solanki. 2. Całość dokładnie wymieszaj. 3. Ryby umyj, pozbaw je skrzeli i umieść w zalewie. 4. Odstaw na około 10 godzin do lodówki lub innego chłodnego miejsca. 5. Po tym czasie ryby wyjmij i dokładnie osusz (sprawi to, że ryby uwędzą się, a nie ugotują) 6. Po osuszeniu skórka ryb stanie się sucha, a one same zrobią się delikatnie sztywne - tak przygotowane ryby są gotowe do umieszczenia w wędzarni. 7. Ryby wędź w temperaturze 60 - 70°C przez ok. 40 minut TO CI SIĘ MOŻE PRZYDAĆ! ZRĘBKI Z DRZEWA CZEREŚNI
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie