Potrzebujesz wydruk cukrowy? Napisz do nas na sklep@kiccake.pl i daj znać co potrzebujesz, wydruk gotowy będzie na następny dzień!
- Waluta: PLN
- Strefa klienta
- Koszyk ( 0 )
-
Akcesoria
-
Podkłady
-
Opakowania
- Pudełko o podstawie 13x13 cm
- Pudełko o podstawie 15x15 cm
- Pudełko o podstawie 16,5x11 cm
- Pudełko o podstawie 18x18 cm
- Pudełko o podstawie 19x19 cm
- Pudełko o podstawie 21x12,5 cm
- Pudełko o podstawie 22x22 cm
- Pudełko o podstawie 24x12 cm
- Pudełko o podstawie 24x15 cm
- Pudełko o podstawie 24x24 cm
- Pudełko o podstawie 25x21 cm
- Pudełko o podstawie 25x25 cm
- Pudełko o podstawie 26x19 cm
- Pudełko o podstawie 26x26 cm
- Pudełko o podstawie 28x28 cm
- Pudełko o podstawie 30x30 cm
- Pudełko o podstawie 31x22 cm
- Pudełko o podstawie 36x24 cm
- Pudełko o podstawie 40x30 cm
- Pudełko o podstawie 60x40 cm
- Pudełko o podstawie 15x15 cm
- Pudełko o podstawie 21x21 cm
- Pudełko o podstawie 22x22 cm
- Pudełko o podstawie 24x24 cm
- Pudełko o podstawie 25x25 cm
- Pudełko o podstawie 26x26 cm
- Pudełko o podstawie 28x28 cm
- Pudełko o podstawie 30x30 cm
- Pudełko o podstawie 32x32 cm
- Pudełko o podstawie 34x34 cm
- Pudełko o podstawie 35x35 cm
- Pudełko o podstawie 40x30 cm
- Pudełko o podstawie 40x40 cm
-
Dekoracje
- Wydruki jadalne na torty i desery
- Dekoracje cukrowe
- Dekoracje z opłatka
- Dekoracje z czekolady
- Kwiaty jadalne
- Owoce liofilizowane
- Makaroniki
- Posypki mixy
- Perełki
- Maczek
- Bezy
- Chrupki
- Konffetti
- Kwiaty
- Złoto do dekoracji
- Papier jadalny BIAŁY
- Happy Sprinkles
- Hokus
- Modecor
- Mona Lisa
- Słodki Bufet
- Rose Decor
- ScrappCooking
- Slado
- Sweet Decor
- Sprinkle It! Julita
- DeKora
- Wilton
- Inne
- Masy cukrowe, glazury i praliny
- Tylki i rękawy
- Barwniki
- Czekolada
- Ranty
- Oferta hurtowa
- Promocje
- Outlet
- Produkty wg okazji
- Produkty wg zastosowania
-

-
Akcesoria
-
Podkłady
-
Opakowania
- Pudełko o podstawie 13x13 cm
- Pudełko o podstawie 15x15 cm
- Pudełko o podstawie 16,5x11 cm
- Pudełko o podstawie 18x18 cm
- Pudełko o podstawie 19x19 cm
- Pudełko o podstawie 21x12,5 cm
- Pudełko o podstawie 22x22 cm
- Pudełko o podstawie 24x12 cm
- Pudełko o podstawie 24x15 cm
- Pudełko o podstawie 24x24 cm
- Pudełko o podstawie 25x21 cm
- Pudełko o podstawie 25x25 cm
- Pudełko o podstawie 26x19 cm
- Pudełko o podstawie 26x26 cm
- Pudełko o podstawie 28x28 cm
- Pudełko o podstawie 30x30 cm
- Pudełko o podstawie 31x22 cm
- Pudełko o podstawie 36x24 cm
- Pudełko o podstawie 40x30 cm
- Pudełko o podstawie 60x40 cm
- Pudełko o podstawie 15x15 cm
- Pudełko o podstawie 21x21 cm
- Pudełko o podstawie 22x22 cm
- Pudełko o podstawie 24x24 cm
- Pudełko o podstawie 25x25 cm
- Pudełko o podstawie 26x26 cm
- Pudełko o podstawie 28x28 cm
- Pudełko o podstawie 30x30 cm
- Pudełko o podstawie 32x32 cm
- Pudełko o podstawie 34x34 cm
- Pudełko o podstawie 35x35 cm
- Pudełko o podstawie 40x30 cm
- Pudełko o podstawie 40x40 cm
-
Dekoracje
- Wydruki jadalne na torty i desery
- Dekoracje cukrowe
- Dekoracje z opłatka
- Dekoracje z czekolady
- Kwiaty jadalne
- Owoce liofilizowane
- Makaroniki
- Posypki mixy
- Perełki
- Maczek
- Bezy
- Chrupki
- Konffetti
- Kwiaty
- Złoto do dekoracji
- Papier jadalny BIAŁY
- Happy Sprinkles
- Hokus
- Modecor
- Mona Lisa
- Słodki Bufet
- Rose Decor
- ScrappCooking
- Slado
- Sweet Decor
- Sprinkle It! Julita
- DeKora
- Wilton
- Inne
- Masy cukrowe, glazury i praliny
- Tylki i rękawy
- Barwniki
- Czekolada
- Ranty
- Oferta hurtowa
- Promocje
- Outlet
- Produkty wg okazji
- Produkty wg zastosowania
-
Rózgi cukiernicze | KicCake Sklep z akcesoriami cukierniczymi
Rózga cukiernicza, trzepaczka, znana również jako ubijak lub mieszadło,
to narzędzie kuchenne używane do ubijania, mieszania i napowietrzania składników podczas gotowania i pieczenia. Jest to narzędzie manualne, które składa się z długiego uchwytu zakończonego końcówkami wykonanymi z drutu lub gumy.
Trzepaczki mogą mieć różne kształty i rozmiary, w zależności od ich zastosowania. Do częstego ubijania białek jajek używa się trzepaczki o kilku drutach, które pozwalają na szybsze i bardziej efektywne ubijanie. Do mieszania sosów lub innych lekkich mas może być używana trzepaczka z mniejszą ilością drutów lub jedna końcówka zakończona gumową tuleją.
Rózga cukiernicza jest używana w wielu rodzajach przepisów, takich jak ubijanie jajek, przygotowywanie kremów, sosów, mas cukierniczych i innych. Jest bardzo przydatnym narzędziem w kuchni, pozwalającym na uzyskanie odpowiedniej konsystencji i tekstury wielu potraw.
Warto dodać, że w ostatnich latach pojawiły się również trzepaczki elektryczne, które wykonują te same zadania, ale automatycznie, za pomocą silnika, co ułatwia pracę i przyspiesza procesy mieszania i ubijania składników.
I uzyskaj 5% rabatu za pierwsze zakupy!