• Kategorie
  • Tradycyjny smak. Ryby. Wędzenie, grillowanie

Symbol: KS_7610
56.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48-72h
Cena przesyłki 12.99
Paczkomaty InPost 12.99
Przesyłka kurierska 14.99
Przesyłka kurierska - pobranie 16.99
Dostępność Mało
Waga 0.15 kg

Zamówienie telefoniczne: 667636943

Zostaw telefon
Jak wędzić, grillować, marynować ryby? Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być najlepsza na świecie! Warto poznać też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej. Przeczytaj, zobacz i wypróbuj! * Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy * Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia * Metody wędzenia i wybór właściwego drewna * Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb * 25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich. Dla początkujących i doświadczonych amatorów zdrowego i smacznego jedzenia! Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie